Blåbär! och Ade ofc :)

Hej,

Idag väcktes jag av sms, kort därefter stack jag till Ade, sen stack vi och simmade och bubblade och bastade. Sen cyklade vi till Vallsjöbaden, där fikade vi och försökte fiska småfisk xP Det sket sig. Sen skulle vi plocka hallon men hittade en jävla massa blåbär ist haha >,<  Åh, det va dom godaste blåbären jag har ätit, har nog nt ätit så mke blåbär på en dag heller haha. Sen tränade vi yoga hos Ade, shit vad balans det kräver. Sen på kvällen chillade jag hemma. Skräckfilm med mamma, fast fick avsluta lite innan slutet.. :( För att filmen bara rshuifssjkhfdshhj! Annars har min dag varit underbar för min del.

Imorgon ska jag och Ade till Vallsjöbaden igen, och fånga småfisk som vi kan ha som bete när vi fiskar större fiskar! :) Och plocka 100 hinkar med blåbär :) Och trä en massa blåbär på strån och bara utnyttja sommaren på ett bra sätt.

Va inte lessna för att ni inte har lika roligt som vi har :>

Jag vill ha en ny kanyl nu och pierca snake bites. Men jag får vänta en månad till, vilket suger!


I det blinda kungariket är
den enögda individen kung

L-L-Läpp piercing(?) Snakebites (?)



Hej,

Jag funderar starkt på att pierca läppen.
Jag har tänkt på det innan och la upp det på bdb, lite osmart,
eftersom att det egentligen är mitt beslut. Men så fort jag får tag på en bra kanyl ska jag nog pierca läppen, eller först måste jag beställa några smycken :)  Det blir nog nice.

Och efter jag har tagit ett hål (troligtvis) kanske det blir snakebites.
Och ni som har dumma/negativa kommentarer. Håll dom för er själva för dom kommer nog inte göra så stor skillnad ändå. Gillar jag inte läpp piercingen är det ju enkelt att ta ut den och låta det växa ihop :)

Hejdå

<3 låtarna!

Hej,

Nu delar jag med mig lite av min musik. :)





UNF-lägret, so damn good!



Jag saknar detta, det är sjukt så mycket jag saknar detta!


Även ifall man nästan inte gjorde någonting vissa dagar, eller klart man gjorde nått, men inte så mycket. Så hade Nina rätt, man vill bara tillbaka när det är slut. Måste ha varit de bästa dagarna under sommaren 2009.


Om man kunde vända besvärjelser och
kasta tillbaka dom rakt i nyllet på angriparen.
Ouff, ge mig en Black Mamba!

otur i fiske med ades jävla deg >,<

Jag

bjuder



en/fyra

bild/bilder



mig



Hallå,
idag har jag fiskat med Ade, vi fick ingen fisk, lite retsamt att han som fiskade bredvid oss fick 10 fiskar, och en annan kille som fiskade där fick typ 20 fiskar... Sån otur hade vi! skyller på Ades pizzadeg (HAHA!) Sen har vi doppat fötterna vid campingen, och dissekerat musslor (HAHAHAHA), och hälsat på tyskar (:  Och sen har vi haft picknick, som va delicious. sånna här dagar tycker jag om.

Nästa vecka fyller min lillasyster år, hon ska ha fest med sina kompisar, eller som jag kallar det, barnkalas. Hoppas jag är i landsbro då! Haha, Och hoppas jag är i Mullsjö veckan därpå, med sofie och kanske emma! damn, what i miss you!



I en värld utan kontroll,
spelar ingenting någon roll
och nivån sjunker återigen till
noll.

                                                             

RSS 2.0